background pattern
extra black line
left black line
right black line
대규모 필지의 복합·통합 개발을 유도하여 토지 이용의 합리화 및 부도심기능과 도시 미관을 효율적으로 유지하고 관리하도록 계획하였다. 구로 전철역과 직접 연계되어 있는 기존 백화점 상부에 영화관 증축을 시작으로 인접대지에 타워형 공동주택과 저층부의 상업시설은 기존 백화점 건물과 지상 및 지하의 연결 통로와 함께 완공되었다. 2단계 개발은 기존 백화점 시설의 보완과 업무시설의 확충을 위해 계획 중이다. 환경영향평가 대상사업으로 친환경을 고려한 설계를 진행하여 친환경건축물인증(우수)을 획득하였다.
This high-rise apartment building and shopping mall complex is a part of an integrated, comprehensive development of a large area to achieve efficient land-use, create a functional sub-CBD and maintain/manage urban scenery. This far-reaching project began with the extension of the cinema on top of a department store connected to the subway station. The apartment building and the shopping plaza were built on the adjacent site, with the plaza having direct access to the department store through above and underground passages. The project was subject to an Environmental Impact Assessment and was successfully certified as an Eco-Building for its design.
close
대한민국 서울특별시 구로구 구로중앙로 134
close
신구로 자이
New Guro XI
prev
next
    PREV NEXT