background pattern
extra black line
left black line
right black line
소규모 벤쳐 사무실을 위한 프로그램과 산학협력관의 학문적 열의와 신뢰성을 구현하도록 간결하고 기능적으로 구성하였다. 북측의 외부계단 공간은 간결한 건축물에 여유와 리듬을 주도록 자연공간과 상호작용하는 휴게 공간으로 구성하였다. 긴 선형 건물의 입면이 줄 수 있는 지루함을 극복하기 위해 주 출입구 부분의 매스를 분절하고 전면 유리 커튼월을 사용하여 자연 채광과 캠퍼스 조망을 극대화하였다.
The building massing and finish are simple and functional considering the programs it houses-small venture offices and joint research programs. The exterior stairs on the north side adds a breathing space and rhythm to the simple structure and form a resting place in nature. To break the monotony of the long, linear elevation, the main entrance has a segmented mass in glass curtain wall to maximize lighting and view to the campus.
close
대한민국 충청남도 금산군 추부면 대학로 201
close
중부대학교 산학협력관
Joongbu University Industry & Academy Cooperation Center
prev
next
    PREV NEXT