background pattern
extra black line
left black line
right black line
본관의 명성과 시스템을 뛰어넘는 최첨단 병원으로 세계를 향해 나아가 는 글로벌 의료기관을 목표로 진행되었다. 기존 병원과 연계가 가능하도 록 유기적으로 배치하고 도로에 접하여 인지성을 확보하였다. 입면 디자 인은 기존 병원과 조화를 이루며 미래지향적 이미지를 갖도록 하였다. 복 잡한 병원의 구조를 해결하기 위해 기능과 동선을 분리하고 내부 공간을 개선하기 위하여 아트리움을 설치하였다.
The goal of the project is to create a leading edge global medical institution to supplement the already high-end facilities of the main hall. The site was selected to make it possible to connect with the existing buildings. The close proximity of the street was also considered during the site selection. The design intent is to establish harmony with existing hospital buildings and reflect the future-oriented image of the university. In order to resolve complex structural issues of the hospital, pedestrian circulation is designed to be separated from other functions.
close
대한민국 인천광역시 중구 신흥동 7-206
close
인하대학교병원 신관
Inha University Hospital New Building
prev
next
    PREV NEXT