background pattern
extra black line
left black line
right black line
친환경적인 업무 공간 창출과 노후된 기존 업무 공간에서 탈피하여 상징 적인 이미지를 확보하고 합리적인 기능을 갖추도록 계획하였다. 기존 부 속동과 어우러지는 본관동 배치로 열린 공간과 사적 공간을 자연스럽게 분리하고, 열린 공간에는 생태공원을 조성하여 대지 내 녹지를 조성하였 다. 기존의 도시 맥락을 유지하도록 계획하고 민원인과 직원의 동선을 분 리하여 편의성을 더했다.
We planned the creation of an environment-friendly work space, creating a symbolic image, and equipping the space with practical functions. Through the layout of the existing auxiliary buildings and the main building, the open space and private space are naturally separated, and an ecological park and a green area define the open space. This new building, while respecting the overall context of the city, adds functional convenience by separating visitors and government employee circulation.
close
대한민국 경상남도 창원시 의창구 용호동 8-2
close
낙동강유역환경청사
Government Office Building of Environment in the Nakdong-River Basin
prev
next
    PREV NEXT