background pattern
extra black line
left black line
right black line
예술성과 창의성을 갖춘 미래 지향적 청사를 건립하기 위해 경관 계획과 주변 도시환경을 유기적으로 연계하였다. 청사는 향과 조망을 고려한 선 형의 마스터플랜을 보완하고 계곡물이 흐르는 듯한 자연 친화적 배치가 주된 콘셉트이다. 경관계획과 분석을 통해 주변 도시환경과의 유기적인 연 계 및 조화를 이루며 통경축과 연계된 공공 보행통로 계획을 통해서 실개 천 및 주변 자연 흐름과 어우러진 청사 경관을 계획하였다.
This project Multifunctional Administrative City Administration Town 2-1 zone in the central part of the composition of the government building with the artistry and creativity are future-oriented, cultural, ecological environment, welfare, etc. in good standing with the symbolism of a new building erected buildings required to have been designed for optimum performance. Considering the views of government buildings and the linear aspect of the Master Plan complements and the surrounding urban environment, nature and people from the entering, and the water flowing valley, nature- Sejong, Korea friendly layout of buildings is the main concept.
close
정부세종청사
close
정부세종청사 2단계 1구역
Government Complex Sejong 2-1
prev
next
    PREV NEXT